INRUIL 10-DAAGSE

Het is weer tijd voor een actie, waar je hart sneller van gaat kloppen: de inruil 10-daagse! Jouw voordeel bij deze actie kan wel oplopen tot € 600. Zeker de moeite waard dus om een bezoekje te brengen aan Poortvliet voor het uitzoeken van nieuwe meubels voor de woonkamer of slaapkamer. Tip: plan een advies in met één van onze personal shoppers, dan slaag je gegarandeerd!

Inruilkorting op zitbanken

Het leuke van onze inruilactie is, dat hij geldig is op alle banken in onze collectie. Is het tijd voor een nieuwe bank, bankstel of hoekbank in jouw woonkamer? Dan is dit het moment om je slag te slaan. Met zoveel korting op alle banken in de collectie wordt het nog lastig kiezen!

Rekenvoorbeeld: bij hoekbank Dante van € 2.499 krijg je € 150 inruilkorting als je jouw oude bank inlevert. Dat betekent dat je nieuwe hoekbank maar € 2.349 kost. Geen meubel om in te ruilen? Dan krijg je cadeaubonnen t.w.v. € 150 om in te leveren bij Decoplein, Decodesign of de tuinafdeling.

Inruilkorting op fauteuils

Denk je al langer na over de aanschaf van een fauteuil? Tijdens onze inruil 10-daagse is het perfecte moment om inspiratie op te doen in onze showroom en de fauteuil van je dromen uit te zoeken. Kom je er niet uit? Spreek dan één van onze woonexperts aan om met je mee te kijken.

Rekenvoorbeeld: bij aankoop van Leolux fauteuil Pallone in de kleurencombinatie paradise red cardinal krijg je € 75 inruilkorting op de totaalprijs van € 1.375. Geen fauteuil om in te ruilen? Dan ontvang je cadeaubonnen om in te leveren bij Decoplein, Decodesign of de tuinafdeling.

Inruilkorting op eettafels

Een eettafel kopen, dat is een aanschaf waar je wel even over na moet denken. Met ruim 250 eettafels in onze collectie helpen wij je graag om de tafel te vinden, die bij jouw interieur past. Met als cadeautje een leuke korting óf cadeaubonnen voor accessoires of tuin artikelen.

Rekenvoorbeeld: een stoere ronde eettafel uit de Eleonora collectie kost € 1.195 en je krijgt € 75 inruilkorting bij het inleveren van je oude tafel. Wil je liever accessoires shoppen? Dat kan ook, je krijgt dan cadeaubonnen t.w.v. € 75 om te besteden bij Decoplein, Decodesign of de tuinafdeling.

Meer weten over onze inruil 10-daagse? Bekijk hier alle spelregels of vraag onze adviseurs in de winkel naar de voorwaarden.