To Cactus or not to Cactus

cactus, cactusliefde, cactus in huis, cactus als accessoire, groen in huis, planten in huis, styling interieur, woonboulevard poortvliet

Eén van de leukste dingen om te doen als je een eigen huisje hebt, is het uitzoeken van accessoires. Dat is het fijnst bij een winkel waar je items in kleur en vorm op elkaar af kunt stemmen. Dat kan bij Decoplein XXL in Poortvliet! Een half jaar geleden ben ik verhuisd en kon ik zelf nieuwe accessoires shoppen. Waar ik het meest blij mee ben? Mijn mini-cactussen. Het zijn er drie op een rij en ze zijn zó leuk! Houd jij meer van grote cactussen? Combineer deze met een grote koperen pot, zoals de Plant Stand van Ferm Living. Lees snel verder voor vijf woonideeën om je interieur om te toveren tot een trendy geheel met de cactus als eyecatcher!

1 | CLASSIC CACTUS.

De klassieke cactus is terug van weggeweest. Je presenteert hem in een robuuste aardewerken pot, zoals de Listen van House Doctor. Ook op de bijzettafel of in een macramé hanger is de cactus het stralende middelpunt van je interieur.

2 | VINTAGE LOVE.

Het houten kastje uit grootmoeders tijd, de massief houten haltafel en de eiken buffetkast in de keuken zijn geweldig om te combineren met kleurige details. En daar komt de cactus weer om de hoek kijken. Steek ‘m in een okergeel jasje, plant hem in een houten pot of een oude fruitschaal voor een stoere vintage look.

styling, woonboulevard poortvliet, cactus, ferm living, house doctor

3 | DO IT YOURSELF.

Jij geeft trends graag een eigen twist? Dan is hier een uitdaging voor je: verzin een originele manier om een cactus te presenteren. Verf de potjes in opvallende kleuren, hang een cactus aan de muur of plant ze over in geverfde conservenblikken.

4 | PAINT IT GREEN.

Een quote in een stoere lijst aan de muur of een rustgevend schilderij in waterverf – ook daar leent de cactus zich uitstekend voor. Hang een foto van je favoriete cactus in dit leuke houten Photo Frame van vtwonen.

5 | TAKE IT OUTSIDE.

Voor het stylen van de tuintafel op het terras is de cactus precies wat je nodig hebt. Met een leuke olielamp, buitenkaars en pot Hexagon van Ferm Living ernaast tover jij een loungeset om tot een sfeervolle plaats om te verblijven.

En dat was alweer mijn blog over één van mijn absolute woonfavorieten. Blijft er nog maar één vraag over: to cactus or not to cactus? Ik weet wel wat míjn antwoord daar op is. En jij? Ben je al onderweg naar de winkel om een cactus uit te zoeken?

cactus, woonboulevard poortvliet, styling, interieur styling, vtwonen, ferm living