HERFST MUSTHAVES VOOR JE INTERIEUR

Ik hou van de herfst! Het is echt mijn favoriete seizoen. Alles weer gezellig maken in huis, in de natuur komen de mooie herfstkleuren er weer, de woonmaand komt eraan, nieuwe collecties komen binnen… ik kan niet wachten! Ik ben daarom alvast op zoek gegaan naar dé herfst musthaves voor dit najaar.

MUSTHAVE 1 | VELVET

Dé trend voor komend najaar en winter is fluweel. Een heerlijk zacht materiaal met een luxe uitstraling. Ik zou zelf graag een fluwelen bank in huis hebben, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor velvet accent met een hocker en een paar sierkussens op de bank?

MUSTHAVE 2 | CHAISE LONGUE

Hét meubelstuk dat een comeback gaat maken is de Chaise Longe. Dit past helemaal in de trend van stijlvol wonen. Je kunt dit goed combineren met het eerder genoemde fluweel. Een mooie bijzettafel erbij en je hebt een prachtige plek waar je heerlijk kunt ontspannen.

MUSTHAVE 3 | COWBOY STYLE

Ik zie je al denken, wat bedoelt ze met de cowboy style? Denk hierbij aan het knusse gevoel van een lodge of cabin in het bos. Gezellig, met veel hout en een stoer chesterfield model bank of fauteuil. Om het af te maken nog een mooie koeienhuid, want die gaan we zeker meer zien!

MUSTHAVE 4 | MIRROR

Een andere musthave voor komend najaar is een spiegel, of meerdere spiegels. Het is maar net wat jij wilt. De dagen worden korter en met her herfstweer is het vaak wat donkerder in huis. Met een spiegel kun je het licht opvangen en weerkaatsen, en daarmee je interieur lichter maken. Wat opvalt, is dat er steeds meer spiegels met een bijzondere vorm zijn. Wat denk je van deze spiegel van BePureHome of Mirror Lanesborough van Riviera Maison?

MUSTHAVE 5 | CANDLES

Misschien niet heel erg origineel maar kaarsen mogen echt niet ontbreken in de herfst. Musthaves zijn wel de kandelaars voor lange kaarsen. Er zijn zoveel verschillende soorten, gemaakt van verschillende materialen; hout, glas, metaal, etc. Het is ook erg leuk om dit te mixen en matchen. Zet ze bij elkaar, dit ziet er overdag mooi uit en ’s avonds kun je dan fijn de kaarsen aansteken.

Ik heb helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan met mijn interieur. Ben jij ook altijd met je interieur bezig en lijkt het je leuk om de stylist in jou een keer helemaal los te laten gaan? Meld je dan aan voor de stylingwedstrijd tijdens het Wij Zijn Wonen event in oktober, en misschien zie ik je daar!