Meet our bloggers

ontmoet onze nieuwe bloggers

Deze vrijdag heeft voor ons een gouden randje, want met veel vreugde presenteren wij onze twee nieuwe bloggers: Simone en Dorret! Hiermee telt ons blogteam vier personen en kun je iedere week genieten van twee nieuwe blogs, die je alles vertellen over wonen, slapen en kids. Zo blijf je altijd up to date! Zowel Simone als Dorret zijn hard aan de slag gegaan met het schrijven van hun eerste blog en daarom stel ik ze alvast aan je voor. Zit je er klaar voor? Daar gaan we.

dit zijn simone en dorret, de nieuwe bloggers van woonboulevard poortvliet

Dorret vertelt:
Op mijn werk ben ik bezig met het online zetten van artikelen, maar in mijn vrije tijd trek ik graag mijn hardloopschoenen aan voor een rondje door het bos. Ik ben aan het trainen om volgend jaar een halve marathon te lopen, een echte uitdaging! Daarnaast zit ik als moeder van vier kinderen nooit stil. In mijn interieur heb ik gekozen voor praktische items, die kindproof zijn en gemakkelijk schoon te maken. Modern en stoer met een warm en huiselijk gevoel. Wat ik verder leuk vind om te doen? Ik vind het heerlijk om een avondje uit te gaan met mijn man of met vriendinnen te genieten van een wijntje. Mijn week is pas compleet als ik tijd kan doorbrengen met mijn kinderen.

Mijn passie ligt bij het vertellen over baby- en kinderspullen. Ik zal je in mijn blogs dan ook alles vertellen over het kiezen van de juiste kinderwagen, een passende autostoel en alles wat je nog meer nodig hebt om veilig op pad te gaan met je kind.
Simone vertelt:
Creatief en ambitieus zijn eigenschappen die mij perfect beschrijven. Ik werk als styliste en verkoopadviseur bij Kidsworld XXL en Slaapwereld XXL, waar ik mijn liefde voor kleur en styling laat zien. Van mijn ouders heb ik een kunstzinnige kijk op de wereld meegekregen en dat zie je ook terug in mijn interieur. Daar vind je een mix van oude en nieuwe items met veel hout. Ook ben ik gek op bloemen en planten en als volleerd bloemist vind ik het erg leuk om daarmee bezig te zijn. Ik geniet enorm van tijd doorbrengen met mijn twee heerlijke kinderen, Ivy van bijna 6 en Dex van 2! Humor vind ik enorm belangrijk en mensen kennen mij dan ook als een persoon, die altijd vrolijk is.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends volg ik Etsy, Pinterest, Instagram en diverse social media. In mijn blogs neem ik je mee op reis en zal ik je inspireren met de leukste weetjes over slapen en het inrichten van de baby- en tienerkamer.

Dit zijn wij! Ben je benieuwd naar meer? Houd dan de blog in de gaten en volg Woonboulevard Poortvliet op Facebook, waar steeds de nieuwe blogposts worden aangekondigd.

simone en dorret