DROOM WEG BIJ ONZE NIEUWE BOXSPRINGS

Als je slaapt op een goede boxspring, voelt het altijd alsof je op vakantie bent. Dat gevoel van een luxe hotelsuite ervaar je zeker met de nieuwe boxsprings in onze collectie! Vandaag neem ik je mee voor een kijkje bij onze nieuwste boxsprings, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Die ervaring van zelf kunnen kiezen wat je mooi vindt, tot in het kleinste detail, dat maakt je slaapkamer tot een echt paleisje.

</p>

1 | DEZE BOXSPRING STAAT OP NR. 1

Sinds kort in de collectie en nu al een best seller: boxspring Memphis. Dit model heeft een stoere look door de luxe afwerking en bekleding en je kunt elk detail zelf selecteren. Van de soort pootjes tot de vormgeving van het hoofdbord. Leuk om te weten: bij een verstelbare boxspring krijg je nu een draadloze bediening en anti-slip gratis!

2 | MIJN FAVORIETE AUPING BOXSPRING

In mijn eerdere blog over Auping vertelde ik je al dat ik fan ben van dit merk. Waarom? De boxsprings van Auping zijn echte klassiekers met een eigentijdse twist. Neem de Auping boxspring Original, verkrijgbaar in verschillende modellen met allemaal hun eigen charme. Nu tijdelijk met € 400 setvoordeel, dus dat is extra leuk shoppen!

3 | ONS EIGEN MERK DESIGN YOUR BOX

Als derde in het rijtje staat het eigen merk van Woonboulevard Poortvliet: Design Your Box. De naam zegt het al, je kunt de boxspring helemaal zelf samenstellen. Sinds kort is er ook de optie voor het toevoegen van een voetbord en kun je LED-verlichting op het hoofdbord plaatsen. Extra mogelijkheden, extra luxe, extra genieten!

Ben je benieuwd welke boxsprings er nog meer in de spotlight staan bij Woonboulevard Poortvliet? Vergeet dan zeker niet de nieuwe folder door te bladeren, die dit weekend bij je op de mat valt. De komende twee weken ontvang je bij de aanschaf van een compleet bed vanaf € 999 of meer een voucher van € 100, zodat je meteen bijpassend bedtextiel uit kunt zoeken. Ben jij wel toe aan een nieuw bed of boxspring? Snel een dagje woonshoppen plannen dan!