/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Categorie: Eten

5x De perfecte eetkamerstoel
25 april

5 X DE PERFECTE EETKAMERSTOEL

Valentijn je huis

Het is tijd om iets te bekennen. Ik woon nu al ruim een jaar in mijn eigen flat, maar ik heb nog steeds geen nieuwe tafel en stoelen gekocht. Waarom? Ik kan niet kiezen! Er zijn zoveel soorten stoelen, dat ik keuzeblind word als ik in de winkel sta. Tijd dus om alle soorten eetkamerstoelen eens op een rijtje te zetten en voor eens en altijd mijn favoriet te bepalen.

Lees meer
Geplaatst in Wonen Eten door poortvliet poortvliet
De Perfecte Eethoek
18 oktober

De Perfecte Eethoek

blog de perfecte eethoek voor jou, woonboulevard poortvliet

Een plaats in huis waar ik veel tijd doorbreng, is de eethoek. Daarom heb ik veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste eettafel en bijpassende stoelen. Dat kan nog best wel lastig zijn. Er is zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is om te kiezen voor een eethoek die bij je past qua woonstijl en aansluit bij de ruimte die je tot je beschikking hebt. 

Lees meer
Geplaatst in Eten door poortvliet poortvliet
Oktober Wijnmaand
7 oktober

Oktober Wijnmaand

woonboulevard poortvliet, wijn, oktober wijnmaand, oktober, wijnmaand, witte wijn, rosé, rode wijn, wijnproeverij, oktoberactiviteiten

Het is tijd om volledig te ontspannen in deze eerste herfstige maand. Dat oktober de wijnmaand wordt genoemd, is dan weer een meevaller. Wat ik niet wist: deze naam is van oudsher in gebruik omdat oktober de maand is waarin nieuwe wijn wordt gemaakt. Samen wijn drinken staat voor gezelligheid en saamhorigheid en dat maakt ieder moment met vrienden en familie speciaal. Lees snel verder voor een aantal herfstige wijntips!

Lees meer
Geplaatst in Eten Lifestyle door poortvliet poortvliet
Moment Voor Jezelf
23 augustus

Moment voor jezelf

bloemen plukken, moment voor jezelf, moment genieten, weekend alleen, weekend ontspannen

Een weekendje thuis is soms precies wat je nodig hebt. Even alle hectiek van je drukke schema achter je laten. Aan het einde van de zomer is het tijd om even een moment voor jezelf te nemen. Heerlijk op de bank hangen en je favoriete serie kijken onder een zachte plaid met je voeten op tafel. Zie je het al voor je? Pak je agenda erbij en plan een weekend vrij! Ik geef je alvast een paar tips om het optimale uit je weekend te halen.

Lees meer
Geplaatst in Eten Lifestyle door poortvliet poortvliet