BugaBoo: De Kinderwagen voor jou

Er breekt een spannende tijd voor je aan. Je bent zwanger, voor de eerste keer of misschien heb je al een kindje. Tijdens je zwangerschap droom je over het moment dat je op pad kunt met je kleine. Daar heb je de perfecte kinderwagen voor nodig en daar kan ik je alles over vertellen! Bij mijn eigen kinderen heb ik de ervaring opgedaan om jou gerichte tips te geven. Mijn favoriet? Een Bugaboo – de Mercedes onder de kinderwagens. In deze blog laat ik je de vier Bugaboo kinderwagens zien en leg ik uit bij welke lifestyle ze passen.

1 | Voor De Avonturiers

Jij ziet het leven als één groot avontuur en daar past de Bugaboo Cameleon precies bij. Deze kinderwagen is het bekendste model van het merk Bugaboo en is voor iedere ouder een goede keuze. Het alles in één model van Bugaboo is zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Je manoeuvreert gemakkelijk en snel door de stad en in winkels, maar wanneer je de grote wielen naar voren zet, loop je even eenvoudig over het strand of in het park.

2 | Voor De Stadsgenieter

Wanneer je midden in de stad woont en veel gebruik maakt van het openbaar vervoer of een kleine auto hebt, dan is de Bugaboo Bee je redding. Het model is tot een compact pakketje in te vouwen en past daarmee in de kleinste ruimtes. Ook handig dus als je in huis niet zoveel bergruimte hebt. De Bugaboo Bee is zeer wendbaar en gemakkelijk te besturen. Het model heeft een ruime mand onderin, waar je al je aankopen handig in vervoert.

3 | Voor De Natuurliefhebber

Als je graag in de natuur bent met je gezin, dan heb je een kinderwagen nodig die goed vooruit te duwen is op minder begaanbare paden. De Bugaboo Buffalo is dan jouw perfecte match. Deze Bugaboo kinderwagen heeft grote luchtbanden en goede vering, zodat jij en je kleine in alle comfort kunnen genieten van de natuur. Je maakt de Bugaboo Buffalo compleet met het uitgebreide aanbod aan accessoires. Vergeet daarbij niet de adapters om de autostoel op de kinderwagen te bevestigen!

4 | Voor De Gezinsmens

Wanneer je twee kleine kinderen hebt of in verwachting bent van een tweeling is de Bugaboo Donkey een echte musthave. Deze kinderwagen is verkrijgbaar als een Mono en Duo wagen, zodat je even eenvoudig één als twee kinderen meeneemt. De Bugaboo Donkey past daarmee bij ieder jong gezin. Met de accessoires van Bugaboo , zoals de luiertas, het meerijdplankje en een warme voetenzak maak je de Donkey tot een comfortabele wagen voor je kind of kinderen.

Een Bugaboo is hip, modern, en zeer degelijk. Met de bovenstaande tips selecteer jij in een handomdraai de Bugaboo die bij jou past. Vind je het lastig kiezen? Neem alvast eens een kijkje in de webshop van Kidsworld XXL. De experts in de showroom in Poortvliet geven je graag verder advies. Ik wens je veel plezier met de Bugaboo van je keuze!