Beige Homage

Je kent het wel, je wilt je kamer opfrissen maar er lijkt maar niks te passen. Kies dan voor een warme kleur die overal bij past met de trend Beige Homage. Beige is een kleur die warmte geeft, die goed samengaat met andere kleuren, die tijdloos is en bovendien veel terugkomt in natuurlijke materialen. Fleur je kamer op met een neutrale basiskleur als beige. Gebruik hierin de zachte tinten in het stoffen materiaal in stoelen en banken of bekijk eens de natuurlijke materialen die gebruikt worden in verlichting of tafels. Kies voor Stoel Lynn van Eleonora of Eettafel Jardino van Henders & Hazel. Zo ben jij duurzaam bezig en creëer je een interieur met een boel gezelligheid. Bekijk de stijl Beige Homage eens en maak van jouw woonkamer een gezellige droomkamer.

Beige Homage

Met de huidige situatie in de wereld lijkt het alsof de kou steeds meer in het leven komt. Doorbreek de kou door warme kleuren in je huis te brengen. In de trend Beige Homage staat warmte, vernieuwing en veiligheid centraal. Zo heb jij jouw plek die je een veilig en warm gevoel geeft.

Positiviteit laat zich vormgeven in een kleurenpalet vol met beige. Dit is een warme en neutrale basiskleur die een gezellig en veilig gevoel oproept. Op de zachte kleur kan je bouwen met vele andere kleuren. In de vormen wordt de warme veiligheid verder verkondigd. Dit zijn verschillende vormen, vaak met afgeronde randen. Er zijn ook wat scherpere randen door het gebruik van vooral natuurlijke materialen en ook houten dessins. Beige is een natuurlijke kleur die de warmte automatisch met zich meebrengt. Zo creëer jij een knus geheel in je kamer met de onderdelen van trend Beige Homage.

Vormen

De gebruikte vormen zijn vaak afgerond en bollig. Deze  hebben een uitnodigend gevoel waardoor jij jezelf altijd op je gemak voelt in huis. Om de ronde vormen op te breken kan je kiezen voor een natuurlijk materiaal in de lampenkap waarmee je een stoer contrast creëert.

Kleuren

De kleur die gebruikt wordt is beige. Hiervan zijn enkele tinten maar het is een mengsel van wit en bruin. De kleur is neutraal, een basiskleur, past bij menig interieur en straalt warmte uit.

Dessins

Er worden enkel natuurlijke dessins van hout gebruikt. Beige is een kleur die in de natuur voorkomt en de natuurlijke materialen komen terug in de trend.

Materialen

Zoals al benoemd worden er veel natuurlijke materialen gebruikt omdat de kleur beige hierin veel voorkomt. Dat kan hout of riet zijn maar ook stoffen die weinig kleurbewerking nodig hebben. Stof is populairder dan leer bij de beige kleur. Andere materialen zoals glas worden ook gebruikt.