EEN BANK VOOR IEDER INTERIEUR: KLASSIEK, MODERN OF LANDELIJK

Het is de basis van je interieur: de bank. Maar welke voor welke stijl kies je? De bank is vaak bepalend voor sfeer in huis. Ga jij voor een klassieke bank, moderne bank, landelijke bank of toch voor een uniek designstuk? Daarnaast kun je bijna iedere bank op maat samenstellen, eigenlijk is alles mogelijk. De keuze is reuze en dat maakt het niet altijd even gemakkelijk. In deze blog geef ik je een duwtje in de goede richting zodat je de perfecte bank zo gevonden hebt!

1 | Klassieke banken

De klassieke bank kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling. De combinatie van een mooie houtsoort en luxe stoffering zorgt voor een klassiek geheel. Daarnaast creëer je met een klassieke bank een tijdloze uitstraling in je interieur. Hierdoor beleef je jarenlang plezier van je bank!

2 | Moderne banken

De moderne bank is niet weg te denken in een eigentijds interieur. Met zijn strakke vormen en lijnen perfect om de moderne woonstijl compleet te maken. De moderne bank is verkrijgbaar in elke gewenste opstelling, kleur en stof- of leersoort. Kenmerkend voor een modern interieur is het gebruik van neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart.

3 | Landelijke banken

De landelijke bank zorgt voor een warme uitstraling in jouw interieur. Met zijn nonchalante zitcomfort perfect om in de avond lekker onderuit te zakken. Voor de afwerking van de landelijke bank zijn er talloze opties. Met een bies, knopen en sierlijke armleuningen haal je de landelijke sfeer zo in huis!

Bank op maat

Banken zijn in verschillende afmetingen leverbaar en de meeste bankstellen zijn geheel op maat samen te stellen. De ideale zithoogte, zitdiepte- en breedte kunnen geheel naar wens worden afgesteld. Naast het persoonlijke zitcomfort kun je natuurlijk de bank écht eigen maken door de stof- of leersoort en kleurkeuze.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem een kijkje in de nieuwe folder, je vindt er heel veel banken in alle vormen en stijlen. Nu met extra veel voordeel tijdens de inruil 10-daagse! Of kom eens langs in de showroom, onze woonexperts helpen je graag bij het vinden van jóuw perfecte bank.