7 Artikel(en)
 1. Direct leverbaar

  Juniorbed Ida
  Juniorbed Ida
  Met de producten van Hoppekids transformeer je de kinderk...

  € 104,00

  € 89,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Junior Bed Flex
  Junior Bed Flex
  Maak van de slaapkamer van je kind een oase van rust door...

  € 179,00

  € 161,10 Incl 21% BTW
 3.  

  Junior Ledikant Flex
  Junior Ledikant Flex
  Maak van de slaapkamer van je kind een oase van rust door...

  € 179,00

  € 161,10 Incl 21% BTW
 1.  

  Junior Ledikant Flex
  Junior Ledikant Flex
  Maak van de slaapkamer van je kind een oase van rust door...

  € 179,00

  € 161,10 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Juniorbed Ida
  Juniorbed Ida
  Met de producten van Hoppekids transformeer je de kinderk...

  € 104,00

  € 89,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Juniorbed Emma
  Juniorbed Emma
  Een elegant bed voor jouw kleuter vind je in de serie Emm...
  € 279,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bedbank Flint
  Bedbank Flint
  Creëer een stijlvolle tienerkamer met bedbank Flint en de...
  € 349,00 Incl 21% BTW

7 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Peuterbedden

In jouw huis is de kinderkamer een oase van rust, want je vindt het belangrijk dat je kind even los kan komen van de enorme hoeveelheid prikkels van overdag. Om door rustige kleurtinten volledig te kunnen ontspannen, heerlijk te kunnen genieten van een voorleesmoment en daarna fijn te gaan slapen. En daarom kies jij voor een peuterbed als de tijd is aangebroken dat je kleine het ledikantje verlaat. Zodat je peuter niet meteen over hoeft te stappen naar een eenpersoonsbed en nog iets langer kan genieten van klein zijn.

Een nieuwe fase

Wanneer je peuter groter wordt, groeit ook de verleiding om uit het ledikant te klimmen. En als hij deze techniek eenmaal beheerst, is er niets meer veilig voor zijn ontdekkingstochten. Het is goed voor de ontwikkeling van je kind om tussen de 24 en 36 maanden over te stappen op een groter bed. Als je de stap naar een eenpersoonsbed te groot vindt, dan is het peuterbed een fijne tussenoplossing. Het is wel opletten geblazen, want zo is het natuurlijk nog gemakkelijker om uit bed te stappen en het huis te gaan verkennen terwijl je eigenlijk hoort te slapen. Wil je hier extra alert op zijn, dan kun je bijvoorbeeld een belletje aan de deur hangen, zodat je hoort wanneer je kind zijn kamer uitstapt. En het is zeker aan te raden om een traphekje te installeren voor een optimaal veilige omgeving. Zet breekbare spullen aan de kant, laat geen dingen op de vloer slingeren en leg een zacht kleed voor het bed weg, zodat uit bed stappen comfortabel verloopt. Het peuterbed staat symbool voor de nieuwe fase in het groeiproces en is daarmee niet alleen een fijne tussenstap voor je kind, maar ook voor jou. Zo kunnen jullie met het peuterbed samen wennen en vooruitkijken naar later!

Jouw favoriete peuterbed

Er is een ruime keuze bij het selecteren van een geschikt peuterbed. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends en kies ook in de kinderkamer voor een licht interieur met Scandinavische elementen en metalen accenten, ga voor een klassiek geheel met een houten bedbank of selecteer een themabed. Een peuterbed met een thema manifesteert zich in een tractorbed, autobed of prinsessenbed. Hiermee is een peuterbed met thema een veilige en vrolijke toevoeging aan iedere kinderkamer. Met bijpassende matrassen en beddengoed creëer je een ruimte met een fijne sfeer, die past bij jou en je kind. Een peuterbed is geschikt voor gebruik tot ongeveer zeven jaar en er zijn zelfs exemplaren die groter gemaakt kunnen worden en daardoor meegroeien met je kind. Neem je tijd om een geschikt peuterbed te kiezen en maak het met de leukste accessoires tot een verrassend luxe basis voor het interieur van de kinderkamer!