11 Artikel(en)
 1.  

  Schommelwieg Ciel
  Schommelwieg Ciel
  Voor de eerste maanden samen met je kleine kies je een st...
  € 189,95 Incl 21% BTW
 2.  

  Wieg Retro
  Wieg Retro
  Geef de kinderkamer een vintage feel met wieg Retro. De w...
  € 199,95 Incl 21% BTW
 3.  

  Matras tbv Wieg Retro
  Matras tbv Wieg Retro
  Maak wieg Retro uit de Happy Baby collectie compleet met ...

  € 59,95

  € 19,95 Incl 21% BTW
 1. Direct leverbaar

  Wieg Java Op Metaal Standaard
  Wieg Java Op Metaal Standaard
  De sierlijk gevormde wieg Java uit de Happy Baby collecti...
  € 174,95 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Wieg Java Compleet
  Wieg Java Compleet
  De sierlijk gevormde wieg Java uit de Happy Baby collecti...
  € 259,90 Incl 21% BTW
 3.  

  Wieg Heart Basic Wood White Wash
  Wieg Heart Basic Wood White Wash
  Een modern vormgegeven wieg met een stijlvol karakter vin...

  € 165,00

  € 149,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Wieg Star Basic Wood Natural Wash
  Wieg Star Basic Wood Natural Wash
  Een modern vormgegeven wieg met een stijlvol karakter vin...

  € 165,00

  € 149,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Wieg Basic Wood White
  Wieg Basic Wood White
  Een modern vormgegeven wieg met een stijlvol karakter vin...

  € 155,00

  € 139,00 Incl 21% BTW
 3. Direct leverbaar

  Wieg Marken New Vintage
  Wieg Marken New Vintage
  Met wieg Marken kies je voor een stijlvol meubel in de ki...
  € 249,95 Incl 21% BTW
 1.  

  Wieg Marken
  Wieg Marken
  Een kinderkamer met een trendy invulling kan niet zonder ...

  € 209,95

  € 189,00 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Reiswieg Rif
  Reiswieg Rif
  Voor een babykamer met een rustieke look is reiswieg Rif ...
  € 139,95 Incl 21% BTW

11 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Wiegen

De wieg van je dromen is een visioen van wit kanten gordijntjes die bewegen in een zacht zomerwindje, een schommelwieg om je kleintje zachtjes in slaap te wiegen of een stoere krib voor de kleine wildebras. De eerste momenten samen met je kind zijn extra speciaal met een wieg in de kinderkamer, want met een wieg creëer je een ruimte zoals je die in je dromen altijd voor je hebt gezien. De dansende lichtstralen die door het raam naar binnen vallen, verlichten je slapende kleine en met volle teugen geniet je van dit kleine wonder, dat je nu eindelijk in je armen kunt houden.

De traditionele wieg

Een klassiek muziekje klinkt uit de muziekmobiel, die boven de wieg zachtjes heen en weer schommelt. Met de warme kruik bij het voeteinde en een zacht dekentje over zich heen heeft jouw baby het heerlijk warm en ligt hij fijn ingenesteld in de wieg die je hebt gekozen voor het sieren van de kinderkamer. Of je nu een traditionele wieg hebt geselecteerd, een schommelwieg of een reiswieg van rotan: alles kan in de trendy kinderkamer! Een wieg met een stoffen hemel erboven versterkt het gevoel van traditie en biedt de mogelijkheid een fijne sfeer te creëren in de ruimte door zelf de wieg, het aankleedkussen en een sierkussen te bekleden voor een uniform geheel.

Combineer een wieg met een robuuste houten vloer en een hoogpolig vloerkleed voor een kinderkamer met een stoer karakter en een warme uitstraling. En ook op het gebied van kleur kun je helemaal losgaan. Lichte kleurtinten en pastels blijven favoriet en in de hedendaagse woonwereld gaan mintgroen en lavendel aan de leiding. Met je favoriete kleurtinten als basis ontstaat een rustige slaapsfeer, waar de baby alle rust krijgt die hij nodig heeft.

Veilig slapen, geborgen genieten

Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is een must in iedere kinderkamer. Met een wieg als basis voor de eerste weken is deze sfeer gegarandeerd. Kies voor een wieg met bijpassende meubels uit hetzelfde woonprogramma voor een stabiele basis voor het interieur van de kinderkamer. Met een matras die speciaal voor de wieg is gemaakt en de extra veilige producten van Aerosleep ontstaat een fijne slaapomgeving. En als je baby niet meteen in slaap wil vallen, dan neem je plaats in de schommelstoel naast de wieg en zingt de slaapliedjes die je je nog herinnert uit je eigen jeugd. De wieg staat symbool voor een klassieke babykamer, het sussen van de eerste huilbui en het vredig in slaap vallen na het voeden. Op de wandplank boven de commode wachten zachte omslagdoeken, knuffels en rammelaars tot hun nieuwe eigenaar groot genoeg is om kennis met ze te maken. In de kinderkamer gaat jouw kleine een fijne toekomst tegemoet zonder zorgen!