50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Auping Store – Woonboulevard Poortvliet

Ben je op zoek naar het slaapcomfort dat bij jou past? De Auping Store van Woonboulevard Poortvliet is daarvoor de plaats bij uitstek. Niet alleen vind je er de hele collectie van Auping, van matrassen en boxsprings tot nachtkastjes en dekbedovertrekken, maar er staat altijd een slaapexpert klaar om jou een persoonlijk advies te geven. Het beste op het gebied van slapen is namelijk niet zomaar iets. Voor het vormgeven van het interieur van je slaapkamer begin je bij het kiezen van een bed. Bij Auping kun je zowel kiezen voor een ledikant als voor een boxspring. Daarbij gaat het vooral om de uitstraling van het product, het gevoel dat je erbij krijgt. Maar als je verder gaat met het selecteren van een matras, dan komen er veel meer dingen bij kijken. Zo is het van belang om rekening te houden met je lengte en gewicht, want deze factoren hebben invloed op het comfort van de matras dat bij je lichaam past. Ook de houding waarin je slaapt en of je het snel warm of juist koud hebt, zijn van invloed op het kiezen van een matras.

Als je de basis voor het interieur van je slaapkamer bij elkaar hebt geshopt, dan is het tijd voor het kiezen van de accessoires. Een Auping nachtkastje bij het hoofdeinde van je bed is handig voor het neerleggen van je telefoon wanneer je gaat slapen en het plaatsen van fijne sfeerverlichting. Om onder te slapen biedt Auping verschillende dekbedden. Je hebt de keuze uit een 4-seizoenen Auping dekbed, een synthetisch dekbed of een dekbed gevuld met dons. Je keuze gemaakt? Zoek dan meteen een Auping dekbedovertrek uit, dat past bij de sfeer van je slaapkamer. Zo maak je bij de Auping Store in Poortvliet het interieur van je slaapkamer compleet met de producten van Auping.

 

Je slaapt beter op een Auping

Met de slogan 'Auping nights – better days' overtuigt Auping je ervan dat slapen op een Auping je de beste nachtrust geeft. En daarbij geeft Auping je ook tips om de uren in je nacht optimaal te benutten. Regelmaat is belangrijk voor een goede slaap en genoeg lichamelijke activiteit overdag draagt daar aan bij. Ook een rustige indeling van de slaapkamer maakt dat je sneller in slaap valt en dieper kunt slapen. Zorg er ook voor dat je volledig ontspannen bent als je richting je bed gaat, dan val je gegarandeerd sneller in slaap. Nog steeds moeite om in slaap te vallen? Het kan helpen om rustige muziek te luisteren, zoals klassieke muziek of jazz. Besteed ook extra aandacht aan je voedingspatroon. Alcohol, cafeïne en nicotine kun je beter niet tot je nemen in de uren voordat je gaat slapen. Ook eten laat op de avond wordt door Auping afgeraden. Door goed voor jezelf te zorgen, creëer je met de juiste Auping producten een omgeving waarin diep slapen en uitgerust wakker worden vanzelfsprekend zijn.

 

Het Auping Take Back System

Het Auping Take Back System zorgt ervoor dat 90% van een oude matras wordt hergebruikt. Als je een nieuwe Auping matras koopt, zowel in combinatie met een bed als los, wordt de oude matras teruggenomen. In samenwerking met RetourMatras wordt de oude matras dan gedemonteerd en gerecycled. De Auping Store in Woonboulevard Poortvliet doet mee aan het Auping Take Back System en je kunt hier dan ook je oude matras inleveren bij aankoop van een nieuw Auping matras. Over de details van het Auping Take Back System kunnen de experts in de showroom in Poortvliet je alles vertellen. Van harte welkom voor een deskundig slaapadvies bij Woonboulevard Poortvliet, waar comfortabel en luxe slapen werkelijkheid wordt!