• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Anel

De kracht van het familiebedrijf wordt zichtbaar in de geschiedenis van het merk Anel. In 1975 begon de familie Bindi, de grondlegger van Anel, het bedrijf in Amsterdam. De basis van het bedrijf was het produceren van ledikantlakens en slopen en Anel is uitgegroeid tot een speler op de markt van babytextiel. Zo vind je in het assortiment alles van aankleedkussenhoezen tot boxkleden, ledikantlakens en wiegdekens. Het leuke is: Anel heeft de beschikking over meerdere licenties, van verschillende Disneyfiguren tot Nijntje!

De textielcollectie van Anel

Het aankleden van de babykamer is een taak waar je even rustig voor moet gaan zitten. Met de producten van Anel ben je in een handomdraai klaar! Kies voor de Nijntje-serie, die is uitgevoerd in een combinatie van wit en grijs. Twee klassieke kleuren, die prachtig met elkaar combineren. En met de tijdloze print van Nijntje erop, zijn de Anel producten echte musthaves voor het inrichten van de kinderkamer. Elk item uit de collectie wordt met grote zorg ontworpen en geproduceerd in Nederland. De kwaliteit en veiligheid van elk product uit het assortiment van Anel is voor het merk erg belangrijk en dat zie je in elk detail.

Veiliger slapen met Anel

Om een extra veilige slaapomgeving voor je kleine te kunnen garanderen, zijn de ontwerpers van Anel aan de slag gegaan en ze ontwikkelden het Safety-Vent® systeem. Een systeem dat ervoor zorgt dat jouw zoon of dochter heerlijk slaapt in een comfortabele slaapomgeving. Het Safety-Vent® systeem van Anel zorgt ervoor dat de warmte van het beddengoed beter kan worden afgevoerd, zodat je kind het nooit te warm heeft en warmtestuwing wordt voorkomen. Dit resulteert in een rustige slaap, waarin je kleine optimaal uitrust. Hoe werkt het? Aan de bovenrand van een dekenhoes of dekbedovertrek wordt een ventilatiestrook aangebracht van exclusief materiaal met een open structuur en een zachte en soepele touch. Als je baby het te warm krijgt, gaat hij woelen en draaien. Deze beweging zorgt ervoor dat de ventilatiestrook opent en de temperatuur in het ledikant of de wieg zich herstelt naar een comfortabele waarde. Zo slaapt je kleine snel weer in en staat Anel garant voor de mooiste dromen!